zondag 17 maart 2013

twee konijnen klaar

Hoi allemaal,

Konijn 2 van de zeven 'hemelse japanse konijnen' is klaar. Op de foto zie je hem in delen. Ik heb hem iets veranderd ten opzichte van het origineel. Doordat het toch weer een japans is, was ik vergeten zijn broek (Dat aan het lijf vast bleek te zitten), mee te haken. Dus moest ik er een aparte broek overheen maken.

Voor mijn afwisseling heb ik de kleuren van jasje en broek gecombineerd in een streepjes riem. Het originele konijn was in groen en oranje.

Maar ik vond blauw leuker staan bij het vrouwtje.


En dit is het resultaat >>>>> mooi toch?
Ook de stok van de knapzak heb ik veranderd. Ik heb een rij lossen van 20 steken gehaakt, en dan 2x retour. Toen er een sateprikker in gestopt en daarom heen vast gehaakt. En voilá.... de knapzak ziet er een stuk knapper uit.    :)


<<<
Hier nog even met zijn tweetjes.. Een mooi stel.

En wil je weten hoe de rest er uit kan gaan zien?
V
V
V
V
Na overleg met de beheerder van de japanse website, mag ik de site delen!
Je kan dus leuke konijnen patronen downloaden - gratis.

Waar? http://www.amuuse.jp/topics/eto.html

Het zijn wel japanse patronen. Dus allemaal xxx en vv. Maar ontzettend leuk om te maken! Puzzelen en haken tegelijk.
groet
ami fan

3 opmerkingen:

 1. Jeetje wat knap vooral om dat patroon te lezen. Ik ben nog maar net begonnen met haken vind het zo leuk en vooral om wat ik zie bij de bloggers. Ik wil straks ook wel van die leuke beestjes maken maar eerst nog maar even oefenen :)

  Fijne dag
  Ursula

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Ursula. Gewoon oefenen. In 2003 ben ik begonnen... maar zoals je ziet, gaat het steeds makkelijker. De uitdaging voor mij is nu zelf ontwerpen. Ben bezig met een dino... maar dat is nogal een klus. Groot dier he.. (hi hi)
   Als je een makkelijk patroontje zoekt om te oefenen... Op mijn patronen staat een kuikentje piep en een walvis. Die zijn echt niet zo moeilijk. Succes! En bedankt voor je reactie

   Verwijderen

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan