zaterdag 1 juni 2013

Flower power update (2)

Er wordt weer druk gehaakt deze dagen...
Dus hierbij weer een update van de flower power dino.
Het is leuk te zien hoe verschillend ze worden.
Nog een paar weekjes en dan zijn de eerste helemaal klaar. Helga en Wilma hebben deel 3 afgerond en maken nu nog voetjes en versierselen. Maar Wilma heeft alvast de bloemen zelf verzonnen, te zien op de foto. Dat kan ook.
En Elisa en Jenneke gaan nu aan de prachtige ogen beginnen. Het gaat goed dames!

En ik? Ik ben al druk aan het bedenken wat we deze zomer kunnen gaan haken... Ik denk dat ik al een ideetje heb. Een basis patroon, niet al te moeilijk (deze is vrij pittig, en lastig met dat ijzerdraad). Maar een patroon dat goed te doen is op de camping, of op het strand. Waardoor je niet tien bollen mee hoeft te nemen en allerlei andere spullen. .... ja.. het borrelt hier al. Dus dat gaat wel goed komen... nog even geduld. Ik ben ze nu zelf aan het uitproberen.... binnenkort een sneakpreview. Fijn weekend! groet Ami fan.

3 opmerkingen:

 1. Ze worden allemaal leuk.
  Benieuwd wat je voor ons hebt in de zomer. Misschien dat ik dan ook eens wil mee doen. (Deze was te moeilijk voor me hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er al veelbelovend uit.
  Een projectje waar je veel materiaal voor nodig hebt lijkt me ook niet zo handig op het strand.
  Ben benieuwd wat het vakantieproject gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoe makem jullie die geweldige ogen. want ik ben op dit moment met een draak bezig en ik vind de ogen met wimpers er leuk.

  hebben jullie daar een patroontje van?

  liefs
  nancy

  http://haakmutsie.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan