zondag 1 september 2013

Opfrisser

Even 'digitale stofdoek' over mijn blog gehaald. Omdat ik vandaag toch lekker bezig ben om al mijn patronen in te typen en de mooiste foto's uit te zoeken, heb ik ook even een nieuwe banner gemaakt voor mijn blog. En een nieuw kleurtje gekozen. Zo... dat voelt goed. Lekker fris.

De achtergrond sluit al vast aan bij mijn aankomende project voor dit blog. Omdat ik mee heb gedaan aan de wedstrijd op freubelweb, heb ik diverse vogeltjes gehaakt.
Dus vanaf 15 september op dit blog... Amifan makes birds...
Benieuwd? Blijven lezen en volgen dus! Net als die 89 volgers die ik nu al heb! Wouw. Dit motiveert mij wel om door te gaan hoor. Leuk. Blijf vooral ook reageren op mijn berichten. Want dan blijf ik bloggen!

En heb je toevallig deze zomer nog wasknijpersbeestjes gehaakt? Stuur de foto's dan in! Ik maak er een mooie collage van en in oktober elke dag (!) een nieuw beestje / patroon voor een wasknijper!
Fijn weekend. Amifan

9 opmerkingen:

 1. Dat ziet er ineens anders uit !
  Wel heel mooi, mooi gestoft amifan :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Nieuwe energie... nieuwe looks.

   Verwijderen
 2. Zo ziet jouw blog er weer heel anders uit. Leuk dat het bij de birds projecten aansluit. Ik ben nieuwsgierig wat jij allemaal hebt ontworpen en hebt gemaakt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! Mooi hoor! Mag ik vragen hoe je die banner hebt gemaakt? Heb je daar een programma of app voor?....

  Groetjes sietske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi sietske. In word heb ik de foto s gezet van mijn creaties. Die allemaal voorzien van een lijstje(opmaak afbeelding). En daarna een printscreen gemaakt en deze in paint geplakt. Afgesneden in juiste formaat en in jpg opgeslagen. Het is wel een werk. Maar ben erg tevreden. Trouwens misschuen is er ook wel een app. Maar dat wist ik dan niet. groet

   Verwijderen
  2. Dat klinkt nog niet eens zo moeilijk... Moet ik ook maar eens uitproberen, maar dan moet ik eerst nog betere vriendjes worden mat mijn imac, die sinds kort mijn windowscomputer heeft vervangen... Hihi!
   En het is zeker een mooi resultaat geworden!

   Verwijderen
 4. Dat ziet er mooi uit!
  Helaas niet toegekomen aan een volgend wasknijperdiertje (heb een olifant gemaakt). De hele zomer veel gewerkt en pas vlg week vakantie en eindelijk meer tijd.
  JennekedL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, maar ik had toch een foto van die olifant? Ik ben bezig met je giraffe... dat was een wens van je toch? Die heb ik bijna af.... nog een paar weken, dan is het oktober en gaat er (echt waar) elke dag één patroon online!

   Verwijderen

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan