vrijdag 8 januari 2016

Heerlijk aan het haken

Na een heerlijke periode van even lekker met gezin, genieten van de feestdagen maak ik nu weer even tijd voor jullie.
Op het eind van 2015 wil ik altijd veel projecten die al langer in mijn mand liggen, of al heel lang op mijn wensenlijstje staan ook eens afronden. En dat is gelukt.

Met veel plezier heb ik deze prachtige poes van  Stuff the Body gemaakt. Deze stond echt al heel lang op mijn wensenlijstje. Een prachtig patroon.

En waarom is dit zo mooi? Omdat alles in één geheel is gehaakt. Dus een soort all-in-one patroon. (oké net niet helemaal) De staart was het enige onderdeel dat ik vast moest naaien.
De oortjes vind ik geniaal! Prachtig verzonnen. Ik ga deze ervaring zeker meenemen in mijn eigen ontwerpen. Zeker weer wat nieuws erbij geleerd.

Wat heb ik nog meer afgerond. Een leuk patroon van een Nederlandse haakster... die af en toe een patroon ontwerpt. In dit geval voor een groep op Raverly.  Het is mimi de mamoet. Dit patroon heb ik voor Erika de Niet getest. En ik vind het echt een aanrader om deze te gaan haken.
Tot de zomer van 2016 is dit patroon nog gratis. Daarna moet je hem kopen.


Tot slot heb ik nog een klein nieuw ontwerp gemaakt in deze laatste weken van het jaar. Een Oortjes buddy. Heb jij ook altijd die oortjes van je telefoon / ipod in de war zitten? Ik ook. Daarom zag ik online allemaal van die leuke figuurtjes waar je het om heen kan wikkelen. Maar ja, ik wil dan natuurlijk een gehaakte. Dus met een oud bankpasje aan de slag gegaan en deze om gehaakt. 
En tadaa!!1 een Oortjes Buddy.

Mijn oortjes zitten nooit meer in de war.
En nu...  2016....

Wat ga ik doen? Ach mijn mand zit al weer vol met projecten. Nog een wenspatroon aan het haken... Nog een slurf en dan is hij al weer klaar. Een super schattige knuffel komt er aan... (eigen ontwerp met patroon!) En ik ben de Superkids aan het testen voor serah.
Een prachtig patroon.... dus wordt vervolgd.