zaterdag 21 januari 2017

Nieuw jaar... nieuwe ideeën

Hallo allemaal,
Nog steeds mijn kerstwens op dit blog... Het wordt dan ook hoog tijd dat ik weer een berichtje post op mijn blog.  Een nieuw jaar is al weer 21 dagen onderweg...

Wat wil ik allemaal doen dit jaar op haakgebied. Eigenlijk wil ik veel te veel. Herkennen jullie dat? Mijn hoofd loopt over van ideeën maar ik niet genoeg tijd om ze allemaal uit te voeren. Ook lukt het niet altijd... Zo ben ik al aan twee ontwerpen begonnen, die in de prullenbak zijn beland. Omdat ik niet tevreden ben over het eind resultaat.
Eén ontwerp is dit moment in de testfase... dus eind deze maand kan ik hem hier met jullie delen.

Ik heb een collage gemaakt van mijn inspiratie voor 2017 (dankzij Pinterest). Zal ik poppen gaan haken? Of die schattige pluche beesten.... Zal ik kiezen voor een thema? Zoals bosdieren of fantasie?
Moeten het kleine amigurumi's zijn. Of juist grotere knuffels?

Zo lastig! Daarom vind ik het leuk om van jullie te horen wat jullie graag willen dat ik ga ontwerpen.

Dus laat van je horen. Alle ideeën zijn welkom. Want wie weet inspireer je mij om een ontwerp op maat te maken, speciaal voor jou die we daarna dan weer delen met anderen.

Mijn inspiratie....


3 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke inspiratiebronnen. Ik ben benieuwd wat jij in 2017 weer allemaal gaat ontwerpen en maken. Als ik op Pinterest kijk, dan heb je een paar echte toppers ontworpen. Misschien is het een idee om daar op verder te gaan? Daar doe je vast heel veel haaksters en fans van jouw patronen plezier mee.

  Ik wens je een gezond, vrolijk en vooral creatief 2017, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat muisje rechts boven vind ik wel heel schattig, en dat popje rechts helemaal onder ook. Maar er zijn al heel veel pop onetwerken. Ik ben benieuwd naar wat het wordt. Succes, Beerta.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke inspiratie. Ik vind die pluizige knuffeltjes wel heel erg leuk. Zowel groot als klein.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan

gratis patroon Ursus de Beer