~ Contact ~

Welkom op mijn blog.

Contact
Heb je een vraag aan mij over een patroon, dit blog of iets anders, neem dan contact op via het contactformulier te vinden in de zijbalk. 
Je kan me ook vinden op Raverly en daar e-mailen. Mijn designer naam is: AmifanDutch

Wie ben ik? Waarom dit blog?
Ik ben AmiFan. Dit is mijn blog en internet naam. 
Sinds 2003 ben ik gaan haken. Eerst wat kleine projecten zoals truitjes, mutsen en sjalen. Maar na verloop van tijd kwam ik in aanraking met Amigurumi. Die kleine Japanse beestjes. Dat vond ik geweldig. 

Op een dag kreeg ik dit Japanse boekje in handen van Hoshi Mitsuki.
Het staat vol met schattige kleine beestjes. En alles is in schema's opgeschreven. Dus Japans hoef je hiervoor niet te kunnen. Zo heb ik geleerd schema's te lezen.

Sinds 2010 jaar vind ik het leuk om ook zelf beestjes te ontwerpen.
Omdat ik al veel patronen heb gehaakt, heb ik de basisprincipes van een amigurumi wel onder de knie. Nu maak ik mijn eigen creaties.
Al worden ze vaak wel groter dan een Amigurumi.

De patronen ben ik gaan opschrijven en op dit blog gaan posten. En sinds december 2013 ben ik ook actief als designer op Raverly. Dit betekend dat enkele van mijn patronen ook in het Engels worden vertaald en gepost.

Gratis patronen - wel "regels". 
Mijn patronen zijn gratis. Dat betekend echter niet dat je ze zomaar overal kunt kopiëren of plaatsen. Ik vind het prettig als je van te voren even contact opneemt met mij om toestemming te vragen voor een link. Het is niet de bedoeling dat je mijn patroon download en dit op je eigen blog, (gesloten) forum of facebook plaatst. Niet als je eigen creatie en niet met mij als auteur. Als je dit toch graag wilt, maak dan een link naar mijn blog of Raverly pagina. Dan kan iedereen het bij mij downloaden.

De gehaakte creaties die je zelf op basis van mijn patroon maakt, daar mag je mee doen wat je zelf wilt. Dus verkopen of weggeven. Als je er maar plezier in hebt om mijn patronen te haken.3 opmerkingen:

 1. Hallo , ik zag zojuist bij een patroon van Magic Cinderella een vraag van jou staan of je het mag vertalen in het Nederlands , tot mijn grote opluchting kreeg je hier toestemming voor :)

  Heb je deze inmiddels al vertaald ? Je gaat het toch wel doen he ,please ????

  Lieve haakgroet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Mispa,
   ik heb het inmiddels vertaald... wat leuk dat je me daar tegen kwam! Nu nog zelf haken (om te testen) en dan naar de auteur. Dus ik verwacht in november online. Wil je mee helpen testen? Laat dan een berichtje achter via contactformulier.

   Verwijderen
 2. Hartelijk dank voor het patroontje van assepoester omkeerpopje , ik heb ondertussen sneeuwwitje en de heks ook gemaakt. Vriendelijke groeten en nog eens bedankt.
  Beatrice.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je je reactie hier achter laat! Alvast bedankt. Vragen stellen graag via het contactformulier. Hartelijke groet AmiFan

gratis patroon Ursus de Beer